Участь у колегії

Дата: 16.01.2020 12:39
Кількість переглядів: 588

Фото без опису16 січня міський голова Наталія Миколаївна Дзюба взяла участь у засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації.

На початку засідання членам колегії був представлений новопризначений районний військовий комісар В. Пронін.

Надалі було переглянуто розмір нарахувань плати за послуги з централізованого опалення для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу за грудень 2019 року.

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв'язку із зміною ціни природного газу», рішення сесії Яготинської районної ради  від 20.11.2015  № 11-01-VІІ «Про делегування повноважень Яготинської районної ради Яготинській районній державній адміністрації», доручення голови Київської облдержадміністрації від 26.12.2019 № 58-1 та за підсумками он-лайн наради питання зменшення вартості централізованого опалення для населення буде розглянуто на сесії Яготинської районної ради 24.01.2020. 

Під час колегії присутні обговорили впровадження медичної реформи у вторинній ланці медицини та перспективи розвитку комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради у 2020 році.

"Для впровадження медичної реформи у вторинній ланці та перспективи розвитку комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради з  01 квітня 2020 року на виконання Закону України “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення” Програма медичних гарантій запрацює в повному обсязі", - зазначив головний лікар В.С. Нескорожений.

"На сайті НСЗУ опубліковані проекти вимог до медичних послуг, які будуть надаватися за Програмою медичних гарантій",  - додав Вадим Сергійович.

Наостанок були заслухані звіти про виконання в Яготинському районі Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за 2019 рік та про стан виконання контрольних документів у структурних підрозділах райдержадміністрації, територіальних органах центральних органів виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування за 2019 рік.

За результатами засідання виконувачем обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації Т.П. Сухенко були надані відповідні доручення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора