Пошук

06.06.2017

Дата: 06.06.2017 14:05
Кількість переглядів: 812

У період з 02-04 червня делегація Яготинської міської ради взяла участь у святкуванні Дня міста Келераш, Республіки Молдова. 

Келераш - це невелике затишне містечко в центральній частині Молдови, в самому серці Кодр (так називають молдавські ліси). Кожен схил оперезаний шпалерами виноградників, які повторюють будову пейзажу і підкреслюють його красу та унікальність.

Цього року місто-побратим святкує свою 585-річницю.  Як і годиться, на родинне свято зав­жди за­прошують друзів, а тому на свят­кування Дня мі­ста Келераша було запрошено представ­ни­ків з міст-побратимів: України, Румунії, Болгарії, Білорусії, Франції.

Делегація прийн­яла участь у всіх заходах, що прохо­дили з нагоди свята. А вони наспра­вді вражали різноманітністю. З нагоди свята у Келераші відбувалася цікава і на­сичена програма, серед заходів: концерт дітей з дитячих садочків, відкриття парку відпочинку для дітей, свя­тковий концерт творчих колективів міста, урочиста  церемонія відкриття свята, концерт зірок естради тощо.

Найкращі побажання міському голові міста Келераш Ніколаю Мельнику та жителям міста-побратима передали представники Яготинської делегації під час урочистостей з нагоди Дня міста. Зокрема, керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» А.В.Стріха бажав жителям Келераша від імені міського голови Наталії Миколаївни Дзюби та від Яготинської громади здоров'я, миру, добробуту та подальшого процвітання.

Андрій Вікторович висловив споді­вання, що їх приїзд до м. Келераша укріпить вже налаго­джену між містами-побратимами спів­працю та відчинить двері для нових цілей та можливо­стей. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора