Щотижнева оперативна нарада

Дата: 20.01.2020 12:08
Кількість переглядів: 553

Фото без описуПід керівництвом Яготинського міського голови Наталії Миколаївни Дзюби, 20 січня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, першого заступника міського голови, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

На початку наради були підведені підсумки минулого тижня. Після цього присутні перейшли до обговорення нагальних питань та заходів, які повинні відбутись найближчим часом.

Міський голова подякувала керівнику КП Яготинської міської ради «Комунальник» у наданні допомоги в проведенні благоустрою місць освячення водоймищ на території міста.

Також виконувач обов’язків начальника відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради О.Є. Горшков, доповів присутнім про об’їзд та стан дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території міста.

Безпосередньо було акцентовано увагу на дитячі ігрові та спортивні майданчики, які мають незадовільний стан їх утримання, а  також  проведення часткового ремонту елементів конструкцій. Це дитячі ігрові майданчики по вулицях: Толбухіна, Київська, 7, 87, Заводська (територія стадіону ЗОШ №1), Кривоноса (мікрорайон «Левада»), Шевченка, 243, мікрорайон «Стара аптека», Незалежності, 22, 30, 50, 52, 82-а, 94-а, центральна частина міста, територія Яготинського НВК № 3, Каштанова Алея, 2, Гоголя, 24 серпня, Ветеранів, 2, 6, 7, дитячий майданчик «Рошен» поблизу стадіону «Колос»; провулках: Довженка, 6, Пчілки Олени.

Крім цього, міський голова звернула увагу на освітлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків, а також проведення облаштування дитячих майданчиків, в тих мікрорайонам міста, де вони були демонтовані в зв’язку з їх терміном непридатності для використання. Наталія Миколаївна зазначила, що необхідно посилити проведення спільної роботи: керівників комунальних підприємств, відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради з мешканцями міста щодо утримання дитячих майданчиків, які розташовані на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків та окремих мікрорайонах міста. Адже перш за все, мешканці багатоповерхівок та окремих мікрорайонів міста, повинні дбати, підтримувати в належному стані дитячі ігрові та спортивні майданчики та прилеглі до них території, а саме: не ламати, не псувати, не смітити та доглядати за їх станом.

Під час наради було розглянуто і ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств міської ради. Окремо було заслухано інформацію начальника КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюби щодо стану мереж водопостачання, водовідведення та перспектив їх оновлення. Микола Іванович, акцентував свою увагу на необхідність будівництва додаткової свердловини (резервної) в мікрорайоні «ПТФ», вразі виходу із ладу єдиної свердловини, яка  на даний час забезпечує життєдіяльність мікрорайону з водопостачання.

Додатково розглянули деякі питання організації відзначення у місті свята «Дня Соборності України» 22 січня.

Підсумовуючи нараду Наталія Миколаївна, зосередила увагу на потребі миттєвого реагування на звернення громадян та в рамках компетенції посадової особи, надавати допомогу кожній людині, яка її потребує.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень начальникам відділів апарату міської ради та  керівникам комунальних підприємств та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора