Проведено обстеження дитячих ігрових та спортивних майданчиків, які встановлені на території міста

Дата: 20.01.2020 18:01
Кількість переглядів: 651

Фото без описуМинулого тижня працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради було завершено обстеження дитячих ігрових та спортивних майданчиків, які встановлені на території міста м. Яготина.

Результати об’їзду виявились не зовсім втішними. Деякі дитячі майданчики мають непривабливий зовнішній вигляд, і до того ж знаходяться в аварійному, травматично-небезпечному стані. На частині ігрових майданчиків відсутні дахи та огорожі на верхніх площадках гірок, деякі гойдалки та лавочки зламані, пошкоджені накриття дитячих ігрових будиночків, відсутні дощечки на конструкціях драбинок, декілька пісочниць пошкоджені, на спортивних тренажерах відсутні деякі деталі.

А під час новорічно-різдвяних свят було пошкоджено пластиковий елемент конструкції для спуску на великому дитячому майданчику «Рошен», що поблизу стадіону «Колос».

Саме з причин великих пошкоджень конструкцій дитячих майданчиків минулого року вже були демонтовані декілька аварійних, травматично-небезпечних дитячих ігрових майданчиків: на вул. Нечуя-Левицького (на вигоні), вул. Мономаха (поблизу магазину), вул. Шевченка (поблизу міського клубу), вул. Зарічанській в с. Червоне Заріччя та на прибудинковій територій по вул. Пирятинська, 7.

Такі прикрі випадки будуть коїтись до тих пір, доки кожен з нас не дасть для себе відповідь - в якому місті він хоче жити, і що хоче бачити довкола себе. Яготин - це наш спільний великий дім. Давайте, як добрі господарі, дбати про нього і пишатися його красою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора