Виїзний прийом громадян Народним депутатом України С.В. Буніним у м. Яготині

Дата: 22.01.2020 16:50
Кількість переглядів: 687

Фото без описуУ середу, 22 січня, Народний депутат України С.В. Бунін провів особистий прийом громадян у залі засідань Яготинської міської ради.

Жителі Яготинського краю звернулися до народного обранця за допомогою у вирішенні проблемних питань. Зокрема, щодо освітлення автодороги Київ-Харків при в’їзді-виїзді з міста Яготина.

Ще одним «болючим» питанням для населення лишається створення опорної лікарні на базі Яготинської ЦРЛ. Адже створення такої лікарні в районі дозволить покращити доступність медичної допомоги, сконцентрувати інвестиційні ресурси та розбудувати мережу надання медичних послуг в районі, який охопить не лише Яготинський, а й Згурівський, оскільки шлях до лікарні не перевищує 1 годину, а це - територіальна доступність для пацієнтів.

Не оминули увагою і колишнє приміщення Чорнобильського медзакладу, яке розташоване на Вокзальній площі та перебуває на балансі Київської обласної ради і своїм виглядом не прикрашає місто.

Також звертались на прийом і мешканці з питаннями додержання соціальних гарантій, надання матеріальної допомоги на лікування тощо.

Сергій Валерійович також поспілкувався із прес-секретарем  ГО «Від Родини До Родини» Ю.Литвиненком. Під час розмови були обговорені питання подальшої співпраці, реалізацію можливостей Громадської організації.

Попереду - кропітка робота у народного обранця С.В Буніна у правовій площині, депутатські запити та відстоювання інтересів громадян на засіданнях профільних комітетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора