Щотижнева оперативна нарада

Дата: 28.01.2020 11:15
Кількість переглядів: 587

Фото без описуПід керівництвом Яготинського міського голови Наталії Миколаївни Дзюби, 28 січня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, першого заступника міського голови, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

На початку наради були підведені підсумки минулого тижня. Після цього присутні перейшли до обговорення нагальних питань та заходів, які повинні відбутись найближчим часом.

Міський голова Н.М.Дзюба,  ознайомила присутніх про участь у робочій нараді з представниками  Київської обласної ради, яка відбулася 27.01.2020 по питанню включення проектів Яготинської міської ради до Обласної Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2016-2020 роки, а саме: освітлення ділянки від в’їзного знаку «Яготин» до магазину «Хуторок» по вул. Київська та обговорено питання про передбачення коштів  в Обласному бюджеті на фінансування КП Яготинської міської ради «Комунальник» на закупівлю виконання робіт: капітальний ремонт пішохідної зони «Алея Слави» по вул.Незалежності; капітальний ремонт центральної площі по вул.Незалежності (зі сторони магазину «Універмаг»; капітальни ремонт центральної площі по вул.Незалежності (зі сторони магазину «Фонтан») в м. Яготині. Також було надано відповідні листи про вирішення питання збереження КНП «Яготинська центральна районна лікарня» як опорної лікарні та лікарні інтенсивного лікування (ЛІЛ).

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов, доповів присутнім про об’їзд та стан кладовищ на території міста. Безпосередньо було акцентовано увагу на кладовища, які мають незадовільний стан їх утримання (стихійні сміттєзвалища, які створені мешканцями міста): № 1 по вул. Пирятинська, № 4 по вул. Київська, № 7 по вул. Толстого, № 9 по вул. Мічуріна, та які потребують проведення часткового ремонту елементів конструкцій огорожі: № 6 по вул. Шевченка (біля ЗОШ №1), № 12 по вул. Зарічанська,№ 13 по вул. Переяслівська.

Перший заступник міського голови С.О.Овчаренко ознайомив присутніх з листом Батальйону патрульної поліції в м. Бориспіль Управління патрульної поліції в Київській області про забезпечення безпеки дорожнього руху та перевірку стану утримання ділянок вулично-дорожньої мережі, які прилягають до території дитячих і навчальних закладів м.Яготина. Сергій Олександрович зазначив, що Яготинська міська рада звернеться з листом до Служби автомобільних доріг у Київській області про вжиття заходів на тих ділянках доріг, які безпосередньо знаходяться на балансі даної служби для встановлення дорожніх знаків біля дитячих та навчальних закладів міста. А саме біля закладів: Яготинська ЗОШ  № 1 по вул. Шевченка, 86 – дорожній знак «Пагорб»; Яготинський ДНЗ № 2 «Дюймовочка» по вул. Шевченка,21 – дорожній знак «Пішохідний перехід»; Яготинський ДНЗ № 6 «Волошка» по вул. Мічуріна, 71 – дорожній знак «Діти»; Яготинська ДЮСШ по вул. Шевченка,235 – дорожній знак «Діти».

Під час наради було розглянуто і ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств Яготинської міської ради.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба доповів про те, що 27.01.2020 розпочато роботи по будівництву додаткової свердловини (резервної) в мікрорайоні «ПТФ», яка додатково забезпечить безперебійне водопостачання даного мікрорайону.

Міський голова, інформувала про проведення позачергової 58 сесії Яготинської міської ради, яка відбудеться на цьому тижні - 28.01.2020.

Підсумовуючи нараду Наталія Миколаївна, зосередила увагу на потребі миттєвого реагування на звернення громадян та в рамках компетенції посадової особи, надавати допомогу кожній людині, яка її потребує.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора