Звернення міського голови з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут

Дата: 29.01.2020 09:29
Кількість переглядів: 624

Фото без опису29 січня вшановуємо подію 1918 року, яка ввійшла в історію України, як День пам’яті Героїв Крут і стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

Бій під Крутами — це символ патріотизму, відданості і любові до України! Коли молодь, надія і майбутнє країни, без вагань підіймається і віддає останнє, але найцінніше — своє життя — означає відродження нації! День пам’яті завзятих патріотів своєї землі назавжди залишиться болючою сторінкою в історії українського народу. 

Подвиг Героїв Крут вражає своєю відвагою і демонструє безмежну любов до рідної землі, відповідальність за її долю та готовність стати на її захист. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку — боронити її. Герої Крут, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишаться в пам’яті українського народу, як символ національної честі та гідності.

Ми свято віримо, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху. Українська нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя на її захист, адже ідея волі України безсмертна і вічна. Будьмо гідними нащадками борців за свободу України! Єднаймося в спільній меті – берегти й утверджувати вільну, незалежну, соборну Українську Державу.

 

З повагою,

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора