Особистий прийом громадян

Дата: 29.01.2020 15:17
Кількість переглядів: 403

Фото без описуКерівництво Яготинської міської ради особливу увагу приділяє проведенню особистих прийомів громадян, адже це є важливим засобом оперативного опрацювання і вирішення проблемних питань мешканців міста.

29 січня особистий прийом громадян провела голова Яготинської міської ради Наталія Миколаївна Дзюба.

У ході спілкування жителі міста Яготина порушили проблемні питання про надання матеріальної допомоги на лікування, отримання дозволу на встановлення гаражу на прибудиноковій території, земельних відносин тощо.  

Консультативну допомогу відвідувачам прийому надавали секретар міської ради Т.І. Рубанчук та перший заступник міського голови С.О.Овчаренко.

Тетяна Іванівна спілкувалась з громадянами щодо надання характеристик та обстеження житлово-побутових умов депутатами Яготинської міської ради VII скликання. Сергій Олександрович, в свою чергу, інформував мешканців міста щодо житлово-комунального господарства.

За підсумками роботи очільниця міста Н.М. Дзюба доручила відповідним підрозділам міської ради всебічно і об’єктивно розглянути та невідкладно відреагувати на звернення, які надійшли під час прийому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора