Пошук

Здорове серце!

Дата: 30.01.2020 18:36
Кількість переглядів: 628

Сьогодні, 30 січня у Яготинському центрі первинної медичної допомоги проводили безкоштовне кардіологічне обстеження дітям та дорослим.

Столичні фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М. Амосова прибули до міста Яготина зі своїм обладнанням: кардіографи, УЗД та інше спеціалізоване устаткування.

Попередньо усі бажаючі звертались до свого лікаря з яким у нього заключено декларацію і записувались на відповідний час, аби не гаяти часу в чергах.

Медики говорили про сучасні методики профілактики, раннього діагностування  та надання допомоги хворим кардіологічного профілю. Аналізували стан диспансеризації, локальні протоколи лікування та ніші проблеми в наданні допомоги пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями. Адже, спосіб життя досить впливає на серце і спричиняє інфаркти та гіпертонічні хвороби. Запущені інші хронічні хвороби також його послаблюють. Такі ризики є в тих, хто веде пасивний спосіб життя, багато сидить перед телевізором чи комп’ютером, вживає надто жирну їжу тощо.

Голова оргкомітету акції «Здорове серце» В.Г. Ярема, повідомив, що це не останнє обстеження і оргкомітет планує в подальшому проводити огляд у різних районних лікарнях Київської області. Адже проєкт спрямований на підвищення якості медичної допомоги населенню та доступності високоспеціалізованої діагностики й лікування.

Яготинський міський голова Н. М. Дзюба дякує почесному жителю м. Яготина Віталію Григоровичу за те, що він робить для міста та його жителів.

«Перше, що хочеться сказати – це слова подяки Віталію Григоровичу Яремі, почесному жителю міста Яготин, - наголошує міський голова Наталія Миколаївна Дзюба. - Я щиро дякую Вам за небайдужість до дітей, молоді, людей похилого віку та за співпрацю. Хочу побажати, окрім міцного здоров’я, успіхів і нехай Господь завжди супроводжує Вас у всіх Ваших починаннях».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора