Щотижнева апаратна нарада

Дата: 03.02.2020 16:48
Кількість переглядів: 596

Фото без описуПід керівництвом Яготинського міського голови Наталії Миколаївни Дзюби, 03 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, заступників міського голови, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

На початку наради були підведені підсумки минулого тижня. Після цього присутні перейшли до обговорення нагальних питань та заходів, які повинні відбутись найближчим часом.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов доповів присутнім про результати об’їзду та обстеження прибудинкових територій біля багатоквартирних житлових будинків на території міста. Безпосередньо було акцентовано увагу на території, які мають незадовільний стан та на які необхідно звернути першочергову увагу для приведення їх до належного стану.

Під час наради було розглянуто і ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств Яготинської міської ради.

Міський голова, інформувала про проведення засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради, яке відбудеться на цьому тижні - 07.02.2020.

Додатково, Наталія Миколаївна наголосила на проведенні щорічного звіту міського голови перед громадою міста за 2019 рік. Звіт відбудеться у приміщенні Яготинського районного будинку культури 14 лютого 2020 року о 13.00.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора