Олексій Чернишов представив новопризначеного голову Яготинської РДА

Дата: 06.02.2020 14:27
Кількість переглядів: 877

Фото без опису6 лютого до міста Яготина завітав Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов, спільно з заступником Олегом Торкуновим та керівником апарату ОДА Оленою Мацків.

«У Яготинському районі є особливі переваги – це географічне розташування, економічний потенціал і головне – професійні та фахові мешканці. Є виробництво, аграрний сектор, наближеність до Києва, і та відстань яка є - покращена магістраллю, залізничним сполученням, котрого немає в більшості районів Київської області», - зазначив у своїй промові О. Чернишов.

Очільник Київщини Олексій Чернишов представив нового голову Яготинської районної державної адміністрації. Згідно з Розпорядженням № 91/2020-рп, яке Президент України підписав 31 січня, ним став Олександр Кудрявський.

Посвідчення новому очільнику району Олексій Чернишов вручив під час зустрічі з активом Яготинського краю і висловив сподівання, що саме Київщина стане регіоном якісних змін, адже сьогодні відчувається величезна підтримка новопризначеного молодого лідера.

Зазначимо, нового голову райдержадміністрації обрали на посаду з-поміж десятка кандидатів завдяки соціальній програмі LIFT.

«Саме за цією програмою було знайдено нового очільника Яготинського району Олександра Миколайовича Кудрявського, який пройшов її на відмінно, - наголосив О.Чернишов. – Одночасно пан Олександр бере на себе велику відповідальність і права на помилку у нас з вами не має, адже від рішень залежить перетворення району, його розвиток, добробут мешканців».

У свою чергу новопризначений голова Яготинської РДА подякував Президенту України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності до виконання поставлених перед ним доручень. Зокрема, створення потужного закладу охорони здоров’я, визначення опорних навчальних закладів, для отримання якісної та доступної освіти, створення спроможної Яготинської ОТГ, екологія водойм та поводження з ТВП, залучення інвестицій тощо.

«Головною мотивацією є щире бажання внести посильний вклад в розвиток Яготинського району, покращення життя громади, кожного її жителя. До цього я закликаю всіх і кожного: хто готовий, незалежно від політичних переконань та особистих амбіцій працювати на розвиток Яготинщини, - відмітив Олександр Кудрявський. – Всі разом налаштовуємось на конструктивну співпрацю, адже нам є над чим працювати. І головне – допомагайте, критикуйте, але не будьте байдужими!».

По завершенню офіційної частини відбувся конструктивний діалог з активом району. Люди піднімали питання розвитку району, збереження лікарні. Також на обговорення винесли питання асфальтування доріг, розвитку освіти, зокрема, роботи шкіл та шкільних автобусів. Ці та інші озвучені питання були поставлені на контроль очільником КОДА.

«Потрібно створювати умови для розвитку бізнесу, залучати інвесторів, створювати робочі місця. Пропонуйте інвестиційні, економічно-доцільні проєкти для залучення капіталу», - звернувся до присутніх Олексій Чернишов.

Наостанок голова облдержадміністрації зазначив, що наступна зустріч відбудеться за 100 днів, адже перші три місяці  – це час, за який підбивають певні підсумки роботи та зосереджуються на реалізації майбутніх планів.

Відео-матеріали незалежного інформаційного ресурсу "Яготин інфо"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора