Робоча нарада з представниками інституту "Білоцерківцивільпроект"

Дата: 18.02.2020 16:58
Кількість переглядів: 850

Фото без описуПродовжуються роботи по капітальному ремонту та благоустрою території ландшафтного парку «Яготинський імені Гетьмана Кирила Розумовського». Регіональний ландшафтний парк створений з метою охорони і збереження унікальних ландшафтів з цінними видами флори і фауни.

Відповідно до проєкту створення Регіонального ландшафтного парку винесено межі в натурі та встановлено державні інформаційні і охоронні знаки державного зразка.

Рішенням Київської обласної ради від 19.12.2019 № 766-32-VІІ «Про внесення змін до Регіональної програми розвитку природо-заповідного фонду Київської області «Київщина заповідна» на 2017-2020 роки» передбачено виділення коштів у сумі 2 000 000 грн.  на капітальний ремонт покриття доріжок, благоустрій території Регіонального ландшафтного парку «Яготинський імені Гетьмана Кирила Розумовського».

Сьогодні, 18 лютого в приміщенні Яготинської міської ради відбулася робоча зустріч за участю міського голови Н.Дзюби, начальника КП Яготинської міської ради «Комунальник» А.Стріхи, директора  інституту «Білоцерківцивільпроект» В.Бадзюха та головного архітектора інституту С.Дем'янюка, на якій було обговорено проблемні питання території ландшафтного парку «Яготинський імені Гетьмана Кирила Розумовського».

За результатами зустрічі Інститутом «Білоцерківцивільпроект» будуть надані пропозиції щодо проєктування території, які в подальшому будуть погоджені з  Департаментом екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора