День Героїв Небесної Сотні або пам’яті тих, хто не повернувся додому

Дата: 20.02.2020 08:36
Кількість переглядів: 427

Фото без опису20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані Героями України. Молоді хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям.

Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу". А ще, вшануємо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина; ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка; ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня. І, при всіх намаганнях допомогти – словом, ділом – ми лише зможемо полегшити їхні страждання.

Відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні.

Вони віддали життя за свободу і гідність - свою і кожного з нас та довели, що наш український народ – нескорений, а його дух незламний. Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях. 

Герої не вмирають! Пам'ятаємо!

 

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора