Пошук

Про проведення громадського обговорення

Дата: 21.02.2020 18:10
Кількість переглядів: 770

Під час розгляду питання присвоєння назв (найменувань) вулиці та провулкам в м. Яготині в межах мікрорайону індивідуальної садибної забудови житлового масиву «Східна ІІ».

1. Організатор громадського обговорення – Яготинська міська рада.

2. Об’єкти права власності, яким пропонується присвоїти назви (найменування) – новоутвореним проектним вулиці в кількості 1 (однієї) та 2 (двом) провулкам на території мікрорайону індивідуальної садибної забудови житлового масиву «Східна ІІ».

3. Пропонується присвоїти назви новоутвореним вулиці та провулкам в мікрорайоні індивідуальної садибної забудови житлового масиву «Східна ІІ», з врахуванням вимог Закону України «Про  засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Пропозиції щодо назв вулиць мають сприяти формуванню історичної свідомості Українського народу, підвищувати патріотичний настрій, виховувати почуття любові до Батьківщини, поваги до власної історії.

4. Суб’єкт, який виніс пропозицію щодо розгляду питання присвоєння назв (найменувань) вулиці та провулкам– Яготинська міська рада.

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення – 21.04.2020 о 14:00 год. за адресою м. Яготин, вул. Незалежності, 67, зала засідань.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень) – пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: м. Яготин, вул. Незалежності, 67 та на адресу електронної пошти: yagotinmiskarada@ukr.net, протягом двох місяців з моменту оприлюднення повідомлення про проведення громадського обговорення.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення - м. Яготин, вул. Незалежності, 67, відділ з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради, yagotinmiskarada@ukr.net, тел. (045 75) 5-56-77.

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення – заступник міського голови Федина Олена Іванівна.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – у 14 денний термін після проведення зборів на офіційному сайті Яготинської міської ради та в місцевому друкованому засобі масової інформації – газеті «Яготинські вісті».

Перший заступник міського голови        Сергій ОВЧАРЕНКО

 

21.02.2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора