Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 24.02.2020 11:31
Кількість переглядів: 637

Під керівництвом Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 24 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконавчим комітетом, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

На початку наради були підведені підсумки минулого тижня. Після цього присутні перейшли до обговорення нагальних питань та заходів, які повинні відбутись найближчим часом.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Юрій Михайлов, доповів присутнім про здійснення об’їзду з питань дотримання Правил благоустрою на території міста.

"За результатами об’їзду направлені приписи керівникам підприємств, установ, де було виявлено порушення Правил благоустрою для вжиття відповідних заходів по виявлених недоліках", - зауважив Юрій Михайлов.

Під час наради були заслухані  звіти керівників комунальних підприємств за минулий тиждень і обговорено ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств міської ради.

Міський голова, інформувала присутніх про участь у семінарі на тему: «Новації виборчого законодавства України. Правове регулювання виборчих спорів», "Е-декларування-2020», який відбувся в Київському університеті права Національної академії наук України. 

"Національне агентство з питань запобігання корупції продовжує знайомити суб’єктів декларування з особливостями заповнення нової форми декларації. З найбільш поширеними запитання, які виникли у суб’єктів декларування у перші тижні кампанії декларування 2020, можливо ознайомитись на офіційному вебсайті НАЗКа: внесення унікального номера запису в Єдиному державному демографічному реєстрі; заповнення інформації щодо отриманих доходів; внесення відомостей про банківські та інші фінансові установи; строки подання різних видів декларацій, а також, кому і як необхідно подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані", - звернула увагу присутніх Наталія Миколаївна.

Очільниця міста наголосила на своєчасному заповненні та поданні Е-декларації-2020 до Національного агенства.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора