Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 01.03.2020 12:49
Кількість переглядів: 546

Фото без описуДень народження — радісний та щасливий день для кожної людини. Але для ветеранів це свято є найособливішим. Сьогодні привітання з нагоди свого 95-го ювілею приймав учасник Другої світової війни, ветеран прикордонних військ Микола Сергійович Пунтус.

Привітати Миколу Сергійовича з такою поважною датою прийшли представники Яготинської міської ради та Яготинської громадської організації ветеранів прикордонних військ.

Від імені міського голови, Миколі Сергійовичу, було вручено цінний подарунок з подякою за мужність та відвагу проявлену у роки Другої світової війни, героїзм виявлений під час виконання бойових завдань, забезпечення суверенітету і територіальної цілісності Батьківщини, вагомий особистий внесок у післявоєнні роки, багатий життєвий досвід та з нагоди 95-ї річниці від дня народження.

«Від імені міського голови та всього депутатського корпусу прийміть наші найщиріші вітання і побажання з ювілеєм. Хочеться подякувати Вам за Ваш подвиг, за ту хоробрість та відважність, з якою Ви захищали нашу країну у роки Другої світової війни. Бажаємо Вам міцного здоров’я, наснаги, благополуччя та довгих років життя», — звернувся до ветерана представник Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора