Щотижнева оперативна нарада

Дата: 02.03.2020 11:04
Кількість переглядів: 581

Фото без описуПід керівництвом Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 2 березня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконавчим комітетом, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Юрій Михайлов, доповів присутнім про здійснення об’їзду  впродовж тижня з питань дотримання Правил благоустрою на території міста. За результатами об’їзду  були направлені приписи керівникам підприємств, установ, організацій для вжиття відповідних заходів по виявлених недоліках.

Під час наради були заслухані звіти керівників комунальних підприємств за минулий тиждень і обговорено ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств міської ради.

Зокрема, начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.Дзюба доповів про те, що на території міста багато пошкоджених люків вантажним транспортом, що несе безпосередню загрозу руйнуванню та пошкодженню водопровідних мереж. Микола Іванович, запропонував провести облаштування «лежачих поліцейських» поблизу люків, які знаходяться на автодорожній мережі міста.

Додатково розглянули деякі питання організації проведення у місті святкових заходів «Міжнародний жіночий день», які відбудуться 06.03.2020 в Яготинському районному будинку культури.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора