Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 13.03.2020 09:22
Кількість переглядів: 486

Фото без описуПрийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і користь, яку ви приносите суспільству, важко переоцінити!

Сфера послуг – одне з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це вода, тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою. Все це, в нашому місті, на належному рівні забезпечують комунальні підприємства «Яготинське ВУ ВКГ», «Яготинська ЖЕК», «Міськсвітло», «Комунальник», «Ритуал»,  «Тепломережа» та низка приватних підприємців, які надають послуги перукарства, пошиву та ремонту одягу і взуття, ремонту побутової техніки, виготовлення меблів, виробів з граніту, фото послуг та інші.

Висловлюю  всім вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

Бажаю вам наснаги, невичерпної життєвої енергії для успішного виконання своїх обов’язків, міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, миру й злагоди, професійних успіхів і нових трудових здобутків на благо розквіту нашого міста. Нехай ваша робота приносить вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану.

 

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора