Шановні землевпорядники!

Дата: 13.03.2020 18:07
Кількість переглядів: 451

Фото без описуЩиро вітаю вас з професійним святом – Днем землевпорядника України!

Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країн – її землі. Ваша праця має дуже важливе значення для суспільства, адже ви опікуєтесь питаннями упорядкування та збереження землі, удосконалення державного управління і контролю за охороною та використанням земельних ресурсів, встановлення меж населених пунктів та ще цілою низкою питань щодо стану та родючості прекрасних українських земель. Впевнена, що ви з честю виконуєте  покладені на вас завдання, а ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі  завжди будуть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики. 

Дякую усім працівникам галузі земельних відносин за професійність та відповідальність, раціональність та сумлінне служіння улюбленій праці.

Бажаю вам міцного здоров’я, добра і благополуччя, нових трудових досягнень. Нехай у ваших оселях панують мир та спокій, у справах – мудрість та натхнення.

 

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора