Щотижнева апаратна нарада

Дата: 16.03.2020 11:13
Кількість переглядів: 698

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 16 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

У зв’язку з ситуацією, яка склалася на сьогоднішній день в країні, одним із головних питань на апаратній нараді було  вжиття заходів щодо запобігання поширенню в м. Яготині коронавірусу COVID-19. Міський голова, звернула увагу присутніх на проведенні першочергового захисту працівників підприємств (проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів) та засобами індивідуального захисту, а також обмеження прийому громадян на період встановленого картину на території держави.

Було повідомлено, що на позачергову 60 сесію Яготинської міської ради, яка відбудеться 19.03.2020, буде запрошено головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В. Нескороженого для інформування депутатського корпусу про стан та вжиття заходів щодо запобігання поширенню в  м. Яготині коронавірусу COVID-19 та при необхідності, надання субвенції для придбання необхідних дезінфікуючих, захисних засобів та медичного обладнання.

Також було надано доручення підготувати проєкт розпорядження міського голови щодо заходів боротьби з коронавірусом COVID-19 на території міста. Це буде стосуватися працівників апарату міської ради, комунальних підприємств, стадіону «Колос», роботи окремих закладів та сфери обслуговування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора