Проведення робіт ТДВ "Яготинський маслозавод" по будівництву очисних споруд для очистки стічних вод

Дата: 16.03.2020 17:52
Кількість переглядів: 1293

Фото без описуДо уваги жителів міста Яготина!

За наданою інформацією генерального директора ТДВ «Яготинський маслозавод» про те, що з 11 березня 2020 року розпочалися роботи по будівництву споруд для очистки стічних вод на території підприємства за адресою: м. Яготин,  вул. Шевченка, 213.

Територія проведення робіт безпосередньо примикає до території відання Переяслав-Хмельницького лісгоспу. З метою забезпечення збереження лісових насаджень та зниженню негативного впливу на довкілля, територія будівництва буде огороджена тимчасовим парканом на відстані 6 метрів від місця проведення робіт.

При проведенні будівельних робіт та робіт по встановленню тимчасового паркану на тимчасово зайнятій території не будуть проводитись земляні роботи чи вирубка зелених насаджень.

В період проведення будівельних робіт, можливий інтенсивний рух вантажного транспорту та спецтехніки по вул. Шевченка в районі проведення робіт та території безпосередньо прилеглій до заводу.

Після закінчення робіт ТДВ «Яготинський маслозавод» гарантує збереження тимчасово займаної території у початковому вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора