Пошук

Порядок роботи Яготинської міської ради в умовах карантину

Дата: 20.03.2020 17:35
Кількість переглядів: 534

З метою недопущення поширення інфекційних хвороб міським головою було видано розпорядження 20.03.2020 № 17 «Про порядок роботи Яготинської міської ради в умовах карантину», пунктами якого передбачено:

1. Установити що на період з 20 березня до 03 квітня 2020 року Яготинська міської рада функціонує в режимі «віддаленої роботи», згідно з яким виконання посадових обов’язків працівниками апарату міської ради частково здійснюється в місцях постійного проживання.

2. Установити, що час початку i закінчення роботи, перерва для вiдпoчинкy та харчування для працівників, які працюють у режимі «віддаленої роботи», зберігається у часових рамках згідно з Правилами внутрішнього трудового розпорядку.

3. У період, вказаний у пункті 1 цього розпорядження, упродовж робочого часу у кабінеті відділу апарату міської ради повинна перебувати необхідна кількість працівників, але не більше двох, які зможуть забезпечити стале функціонування роботи відділу та виконання невідкладних завдань. Графік виходу таких працівників розробляється начальниками відділів.

4. На період функціонування режиму «віддаленої роботи» керівникам відділів апарату міської ради забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості – роботи в режимі реального часу через мережу «Інтернет».

5. Працівникам, які працюють у режимі «віддаленої роботи», щоденно подавати своїм безпосереднім керівникам інформацію про виконання посадових обов’язків.

6. Усім працівникам апарату міської ради утриматися на період дії карантину від участі у будь-яких масових заходах.  

7. Заборонити працівникам апарату міської ради, які мають перші ознаки ГРВІ, приходити на робоче місце незалежно від наявності ознак інфекційних захворювань.

8. Встановити, що дія цього розпорядження має тимчасовий характер та може бути продовжена в разі існування подальшої загрози для здоров’я працівників апарату міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора