Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 23.03.2020 12:00
Кількість переглядів: 767

Під головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 23 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

На сьогоднішній день, одним із головних питань апаратної наради є  вжиття заходів щодо запобігання поширенню в м. Яготині коронавірусу COVID-19.

Міський голова, звернула увагу на дотримання першочергових заходів захисту кожного жителя нашого міста.

У зв’язку з цим, керівникам комунальних підприємств міста необхідно переглянути кількість дезінфікуючих засобів на підприємствах, а також:

  • забезпечити засобами індивідуального захисту працівників комунального підприємства;
  • систематично проводити дезінфекцію місць громадського транспорту (зупинок), місць відпочинку (лавок), вхідних дверей, кодових замків, ручок в багатоквартирних житлових будинках, дитячих ігрових та спортивних майданчиків відповідно до розробленого алгоритму проведення заходів обробки;
  • проводити роз’яснювальну роботу серед населення міста щодо необхідності проведення дезінфекції також  у парадних під’їздах та на сходових маршах у багатоквартирних житлових будинках, безпосередньо самими жителями цих будинків, в першу чергу для їхньої безпеки життя та в цілому будинку;
  • заборонити користуватися дитячими ігровими  та спортивними майданчикам на період карантину, у зв’язку з проведення обробки дезінфікуючими засобами для безпеки  дітей.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора