Пошук

Час об’єднувати зусилля

Дата: 25.03.2020 16:32
Кількість переглядів: 569

Рішення засновника Групи компаній «Нива Переяславщини» Олександра Мостіпана про придбання трьох апаратів штучної вентиляції легень, як виявляється не так просто втілити в життя. І справа навіть не в тому, що ажіотаж на ринку, - це ми якось вирішили, а в тому, що до нього мають додатися ще дві складові: персонал, здатний його обслуговувати, і відповідно оснащене приміщення. Тому саме цим опікувалося керівництво компанії. Цілий десант у складі директора компанії Віталія Шакеля, головного інженера Олександра Онищенка, представника від будівельного підрозділу Віталій Божка висадився у Яготині.

«Щоб довести до повного виконання завдання, поставлене керівником компанії, ми повинні подбати про все, аж до передачі трьох апаратів ШВЛ під ключ. Яготинська лікарня для цього обрана була не випадково, - це найближчий від підприємства заклад вторинної медицини, який ще до всього має і абсолютно автономне інфекційне відділення. Після обговорення питання із головою Яготинської райдержадміністрації Олександром Кудрявським, міським головою Наталією Дзюбою, головним лікарем Вадимом Нескороженим вирішили, що потрібен збір усіх зацікавлених сторін безпосередньо на місці, щоб оцінити додаткові заходи, які маємо зробити по приміщенню»,- озвучує хронічку подій директор Групи компаній Віталій Шакель.

Невеличка підготовча робота, захисні комбінезони, маски, окуляри, бахіли, якими забезпечує усіх «Нива» і огляд та оцінка робіт, які треба провести для належної підготовки приміщення. Після огляду нарада і оперативно напрацьована дорожня карта робіт. Слабких місць два: енергозабезпечення та централізована подача кисню для апарату ШВЛ. Виконувати їх треба негайно, тому місцева влада приймає рішення про переведення хворих у інше приміщення, дезінфекцію та початок робіт із забезпечення енергопостачання. Паралельно ведуться переговори із спеціалізованою організацією із встановлення централізованого постачання кисню і тут знадобиться додатково встановлення металевого боксу для зберігання балонів, бо тільки такий спосіб забезпечить цілодобову подачу кисневої суміші до апаратів і підтримку пацієнтів у важких станах. «Нива Переяславщини» буде долучатися до всіх видів робіт, аби максимально прискорити їх виконання.

«Маємо об’єднати зусилля усіх – органів влади, самоврядування, бізнесу і громадян, щоб у якнайкоротші строки підготувати районну медицину та максимально врятувати людських життів. «Нива Переяславщини» готова підкласти своє плече», - зазначив Олександ Мостіпан.

За інформацією Групи компаній «Нива Переяславщини»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора