Оголошення про проведення конкурсу

Дата: 27.03.2020 17:02
Кількість переглядів: 713

Фото без описуЗ призначення управителя багатоквартирних будинків на території м. Яготина

З метою забезпечення належного утримання багатоквартирних будинків міста, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 № 2189-VII, Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», рішення Яготинської міської ради від 14 червня 2018 року № 1455-35-VII «Про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних житлових будинків в місті Яготині», рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 07 лютого 2020 року № 05 «Про організацію конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготині», рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 березня 2020 року № 44 «Про затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території м. Яготин» виконавчим комітетом Яготинської міської ради  оголошується конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків на території м. Яготина

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу.

Виконавчий комітет Яготинської міської ради, код ЄДРПОУ 05408823,07700, Київська обл., місто Яготин, вул. Незалежності, 67.

2. Посадова особа організатора конкурсу, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками.

Горшков Олег Євгенійович головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради, секретар конкурсної комісії, телефон (4575) 5-44-44.

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Для участі у конкурсі учасник повинен надати документи, що підтверджують його відповідність наступним  критеріям:

1) ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку;

2) рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

3) наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

4) фінансова спроможність учасника конкурсу;

5) наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання, зазначені у конкурсній документації.

5. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них.

Доступ до Об’єкту конкурсу (група будинків) та огляд будинків буде проводитись з 01 квітня 2020 року по 25 квітня 2020 року з 14.00 до 16.00 години. 

Учасники конкурсу, що бажають взяти участь у огляді об’єктів конкурсу, повідомляють про це секретаря конкурсної комісії не пізніше ніж за три дні до огляду.

6. Інформація про загальний обсяг заборгованості співвласників та невиконані забов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в розрізі об’єктів конкурсу наведено в додатку 5 конкурсної документації.

Невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі – відсутні.

7. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу, маркування:

«Не відкривати до 15 год.00 хв. 30 квітня 2020 року»

Конкурсна пропозиція надається до Яготинської міської ради (Київська обл., місто Яготин, вул. Незалежності, буд. 67, відділ житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Яготинської міської ради каб. № 12, уповноважена особа: Горшков Олег Євгенійович).

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Дата: 29 квітня 2020 року.

Час: до 13.00 години.

8. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

Місце розкриття конкурсних пропозицій – Київська обл., місто Яготин, вул. Незалежності, 67.

Дата та час розкриття конкурсних пропозицій - розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться: дата 30 квітня 2020 року о 15.00 годині.

9. Плата за участь у конкурсі.

Плата за участь у конкурсі складає 3130, 00 грн., відповідно до кошторису, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 07.02.2020 № 05 «Про організацію конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» вноситься одноразово учасниками конкурсу на рахунок та використовується для покриття витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу, та учасникам не повертається.

10. Спосіб і місце отримання конкурсної документації.

Для отримання конкурсної документації прохання звертатись до Яготинської міської ради (Київська обл., місто Яготин, вул. Незалежності, буд. 67, відділ житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Яготинської міської ради каб. № 12, уповноважена особа: Горшков Олег Євгенійович тел. (4575) 5-44-44 ).

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Конкурсна документація

Додаток3

Додаток4

Додаток5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора