Щотижнева оперативна нарада

Дата: 30.03.2020 11:17
Кількість переглядів: 465

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 30 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підсумували роботу за попередній тиждень та окреслили на наступний.

В ході наради розглянули найважливіші питання життєдіяльності міста. Велику увагу було приділено заходам карантину на території міста.

Перший заступник міського голови Сергій Овчаренко, ознайомив присутніх з  протоколом комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Яготинського району  Яготинської РДА від 26.03.2020 № 9 щодо вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2.

Міський голова Наталія Дзюба, наголосила що вжиті превентивні заходи, запроваджений карантин. Відділом житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради проводиться щоденний моніторинг за дотриманням обмежувальних заходів на період встановленого карантину суб’єктами господарювання торгових закладів та громадян з торгівлі на території міста, забезпечення перевізниками міських автобусних перевезень (спецрейсів) за окремо визначеними маршрутами.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора