Робоча зустріч щодо надання ритуальних послуг на території міста

Дата: 31.03.2020 15:29
Кількість переглядів: 524

Фото без опису31 березня у залі засідань Яготинської міської ради відбулась робоча зустріч під головуванням міського голови Н.М. Дзюби щодо надання ритуальних послуг на території міста на час карантину.

Участь у робочій нараді взяли: начальник СКП Яготинської міської ради «Ритуал» М.М.Басанець, заступник головного лікаря по медичній частині КНП «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради О.В.Перетятько, фізичні особи-підприємці з надання ритуальних послуг на території міста Яготина  А.Г.Васюта, В.Г.Кисіль.

На території м.Яготина розташовано офіційно діючих 13 кладовищ. Керуючись розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків   медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням              коронавірусної хвороби (COVID-19) від 27.03.2020      № 6 "Щодо організації поховання померлих осіб від коронавірусної хвороби  (COVID-19)" суб’єктів підприємницької діяльності було ознайомлено з вимогами проведення поховання під час епідемії поширеної гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначено можливі ризики, які можуть виникнути через проведення ритуальних обрядів.

На сьогодні дуже важливо, щоб всі поховання, які проводяться на території міста були контрольовані з дотриманням інструкції поховання людей від коронавірусу та забезпечення попередження виникнення епідемії.

Міський голова Наталія Дзюба, звернулася до суб’єктів господарювання обов’язко інформувати СКП Яготинської міської ради «Ритуал» про здійснення будь-якого поховання на території міста, надаючи при цьому обов’язково документи, де вказана причина смерті. Особливо слід звернути увагу на випадки коли родичі померлого хочуть поховати покійного, який  не проживав на території м. Яготина, але мають родинне поховання.

Ми змушені на сьогодні звернутися до всіх жителів міста, якщо вам відомо про такі випадки, просимо терміново інформувати начальника СКП «Ритуал» М.М. Басанця за телефонами: 067-204-18-38, 067-931-84-22.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора