Пошук

Яготинці! Ми працюємо заради вас, а ви залишайтесь вдома заради нас!

Дата: 01.04.2020 17:19
Кількість переглядів: 2071

У Яготинському районі не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом. І, аби не наражати себе на небезпеку, громадян із хронічними хворобами та, звичайно ж, симптомами грипу чи ГРВІ районні медики просять залишатись вдома.

Медичний персонал КНП "Яготинська центральна районна лікарня" та КНП "Яготинський центр медико-санітарної допомоги" долучилися до фотофлешмобу про відповідальність людей під час карантину. Медики Яготинщини розмістили у Фейсбук відео із закликом до всіх мешканців району: "Ми працюємо заради вас. Залишайтеся вдома заради нас!".

Флешмоб-заклик набирає обертів, його підтримують державні інституції, медичні установи та їх працівники по всьому світі. Бережіть власне життя і здоров‘я, залишайтесь вдома під час карантину, дотримуйтесь елементарних правил, щодо профілактики інфікування та поширення короновірусної інфекції. Лише так ми можемо уникнути розповсюдження  вірусу, який вже дістався України та полегшити роботу медичного персоналу, який рятує життя інфікованих, щоденно наражаючи себе на небезпеку. Маймо повагу і відповідальність!

За інформацією Яготинської районної державної адміністрації, КНП "Яготинська центральна районна лікарня" Яготинської районної ради Київської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора