Позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 03.04.2020 12:02
Кількість переглядів: 454

Фото без опису02 квітня 2020 року в Київській обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було розглянуто ряд питань, а саме:

1. Про розгляд листа Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області щодо неможливості відновлення роботи ринків та об’єктів торгівлі, розташованих на території Київської області;

2. Про розвиток епідеміологічної ситуації на території Київської області гострої респіраторної хвороби «COVID-19», спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За інформацією начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, відновлення функціонування ринків з дотриманням протиепідемічних заходів, відповідно до вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.03.2020 № 5 - є неможливим.

За результатами обговорення засідання комісії вирішено: заборонити роботу ринків та об’єктів, які розташовані на їх територіях, крім ринків оптової торгівлі сільськогосподарської продукції та дистанційної торгівлі з обов’язковою адресною доставкою на термін до покращення епідемічної ситуації.

З детальною інформацією можна ознайомитись відповідно до протоколу №9 від 02.04.2020 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора