Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 06.04.2020 13:59
Кількість переглядів: 452

Під головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 06 квітня відбулася щотижнева апаратна нарада, в ході якої були заслухані звіти керівників комунальних підприємств за березень місяць та розглянуті найважливіші питання життєдіяльності міста. 

"Кабінетом Міністрів України прийнята постанова від 02.04.2020 № 255 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, якою посилено карантинні заходи для боротьби з коронавірусом. Вони вступають в силу сьогодні, 06 квітня 2020 року. Тож керівникам комунальних служб необхідно звернути увагу на дотримання заходів безпеки перебування працівників підприємств на робочих місцях з застосуванням засобів індивідуального захисту під час проведення робіт на території міста", - наголосила міський голова Наталія Дзюба.

Керівник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А.Стріха інформував про те, що з посиленням заходів безпеки по запобіганню поширення на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, підприємством забезпечено проведення дезінфікуючої обробки лавок та зупинок в місцях загального користування, а також роботи по дезінфекції вулиць Незалежності та Шевченка.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора