Пошук

Чергові пожежі локалізовано

Дата: 10.04.2020 09:54
Кількість переглядів: 376

За добу чергування рятувальники Яготинського району 3 рази залучалися до гасіння трав'яного настилу чагарників та фруктових дерев на загальній площі близько 7 га.

7 квітня об 13:02 до оперативно – диспетчерської служби 28-ДПРЧ м. Яготин надійшло повідомлення про пожежу трав'яного настилу в с. Сотниківка на відкритій місцевості. На місце виклику направлено рятувальників  28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин. По прибуттю на місце виклику розвідкою було встановлено, що вогнем охоплено трав'яний настил на площі 2 га. Пожежу було локалізовано о 13:37 та повністю ліквідовано о 13:55. Вогнем знищено трав'яний настил на площі 2 га.  До гасіння пожежі залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі на разі встановлюється.

Цього ж дня о 16:37 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу трав'яного настилу в с. Райківщина на узбіччі автодороги Яготин-Згурівка. На місце виклику направлено особовий склад 28-ї ДПРЧ м. Яготин. По прибуттю до місця виклику розвідкою встановлено, що вогнем охоплено близько 1 га трав'яного настилу. Пожежу локалізовано о 16:47 та повністю ліквідовано о 17:07. Внаслідок пожежі вогнем знищено 1га трав'яного настилу. До гасіння пожежі залучалося 1 пожежний автомобіль та 3 чоловік особового складу.

Об 19:44 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу фруктового саду та сухої трави в с. Розумівка. На місце виклику направлено особовий склад 28-ї ДПРЧ м. Яготин. По прибуттю до місця виклику розвідкою встановлено, що вогнем охоплено близько 4 га сухої трави та сухих фруктових дерев. Пожежу локалізовано о 21:00 та повністю ліквідовано о 21:17. Внаслідок пожежі вогнем знищено 4 га сухої трави та сухих фруктових дерев. До гасіння пожежі залучалося 1 пожежний автомобілі та 3 чоловік особового складу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора