Пошук

Яготинський районний сектор ГУ ДСНС України інформує!

Дата: 10.04.2020 10:04
Кількість переглядів: 425

8 квітня о 10:03 до оперативно-диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про пожежу очерету, дерев та ймовірність розповсюдження полум’я на тракторну бригаду в с. Фарбоване по вул. Піонерська на відкритій місцевості.

На місце виклику направлено черговий караул 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплено очерет на площі 2 га. Пожежу було локалізовано о 11:30, повністю ліквідовано о 12:00. До гасіння пожежі залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі на разі встановлюється.

Цього ж дня о 12:43 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу очерету в с. Фарбоване по вул. Шевченка. На місце виклику направлено черговий караул 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин.

По прибуттю до місця виклику встановлено, що вогнем охоплено очерет приберегової території річки на площі близько 1,5 га. Пожежу локалізовано о 13:43, повністю ліквідовано о 14:20. До гасіння пожежі залучалося 1 пожежний автомобіль та 3 чоловік особового складу.

О 13:17 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в с. Годунівка. На місце виклику направлено черговий караул 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин. По прибуттю до місця виклику встановлено, що в наслідок спалювання трави, із-за сильного пориву вітру вогонь перекинувся на господарчу будівлю.

Завдяки злагодженим та оперативним діям добровільної пожежної дружини ТОВ «ГОДУНІВСЬКЕ» які першими прибули на гасіння пожежі було врятовано поруч розташовану господарчу будівлю.

В наслідок пожежі було знищено крівлю господарчої будівлі на площі 15 мта дрова.

Пожежу локалізовано о 14:07, повністю ліквідовано о 14:35.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора