Щотижнева оперативна нарада

Дата: 13.04.2020 10:38
Кількість переглядів: 638

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови  Наталії Дзюби, 13 квітня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

В ході наради розглянули питання благоустрою міста. Велику увагу було приділено заходам карантину на час проведення Великодніх свят та озвучено варіанти щодо визначення формату під час проведення у місцях богослужінь на території міста.  

Під час наради було обговорено ряд поточних питань щодо діяльності підприємств та  нагальних заходів, які повинні відбуватись в умовах карантину.

Керівник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха проінформував про те, що підприємством забезпечено проведення дезінфікуючої обробки вулиць міста. Проводяться також роботи по благоустрою, а саме: побілка бордюрів, скошування порослі, прибирання сміття та нанесення дорожньої розмітки. Всі працівники повністю забезпечені засобами індивідуального захисту.

Працівники КП «Яготинська ЖЕК» проводять обробку лавок, дверей вхідних груп під’їздів, дверей тамбура та поштових скриньок багатоквартирних житлових будинків та інформують жителів багатоповерхівок щодо необхідності проведення дезінфекції сходових маршів.

«Проводяться роботи по заміні вуличних ліхтарів та проводяться роботи у селах району», – зауважив керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ», повідомив керівник М. Дзюба. Проведено роботи по заміні трубопроводу гіпохлориду натрію до фільтра знезалізнення №1 та промивка фільтрів систем очистки води згідно технології.

Відділом житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради проводиться щоденний моніторинг за дотриманням обмежувальних заходів на період встановленого карантину суб’єктами господарювання торгових закладів та громадян з торгівлі на території міста.

По завершенню апаратної наради міський голова надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора