Дорогі яготинці від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто прийміть щирі вітання з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Дата: 17.04.2020 12:41
Кількість переглядів: 664

Фото без описуВеликдень – свято особливо шановане та величне, адже духовне поріднення гуртує й додає мудрості, сили і наснаги аби ми відчули себе великою єдиною родиною і докладали спільних зусиль для розбудови нашої держави та перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією.

Кожен християнин сприймає Воскресіння Христове з відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та віри у краще майбутнє і в наших душах ще яскравіше розгораються вогники милосердя і добра, прагнення зробити світ навколо кращим, а оточуючих нас людей – щасливішими.

Пасхальні свята зазвичай спонукають оцінити свій внутрішній світ, чистоту думок та вчинків.

Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив наше місто, послав кожному яготинцю духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток. Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли стануть щирими та добрими, нехай благословляються вони засадами божої Істини.

Хай зійде на ваш дім благодать, мир і спокій, а у вашій родині панують любов і доброта, турбота одне про одного. Здоров’я і щастя вам і вашим близьким. Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес» бажаю, щоб ваше життя було чистим, як святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Будьте береженні Господом. 

Христос Воскрес! Воїстину Воскрес!

 

З повагою

Яготинський міський голова                       Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора