До уваги жителів міста!!!

Дата: 17.04.2020 14:03
Кількість переглядів: 1511

Фото без описуЗа дорученням міського голови Наталії Дзюби, 17 квітня 2020 року керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради Володимир Галицький побував особисто у храмових спорудах, розміщених на території нашого міста.  Метою поїздки було звернення до священнослужителів, щодо рекомендацій святкування Великодня, який цього року проходитиме в незвичний для нас спосіб.

Задля вжиття додаткових заходів безпеки для боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19, 15 квітня 2020 року на виконавчому комітеті Яготинської міської ради було рекомендовано священнослужителям:

1) утриматися до 24 квітня 2020 року від проведення на території міста релігійних заходів за участю віруючих, а саме богослужінь і освячень під час святкування Великодня;

2) через засоби масової інформації, оголошення у проповідях та особистому спілкуванні просити усіх людей залишатися вдома, долучатися до молитви через засоби трансляції з храмів;

3) відвідання кладовищ у поминальні дні після Великодня та виконання на них заупокійних молитов перенести на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня 2020 року).

Просимо всіх з розумінням поставитись до ситуації. Адже в такий непростий час тільки спільними зусиллями, з Божою поміччю, ми зможемо пройти через це випробування. Нехай передзвін Великодніх дзвонів принесе лише благі вісті, нехай серця наповняться радістю, хай віра допомагає всім нам долати труднощі.

Нехай всіх нас береже Бог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора