Шановні яготинці! Я щиро вдячна кожному з вас!

Дата: 22.04.2020 12:56
Кількість переглядів: 3023

Фото без описуХочу подякувати жителям та гостям міста, священнослужителям релігійних конфесій, працівникам медицини та правоохоронних органів, волонтерам, що Великодні свята пройшли без порушень і згідно норм, визначених карантинними заходами та з розумінням і повагою один до одного.

Через тиждень після свята Великодня починаються поминальні дні. Проте, цього року, враховуючи карантинні обмеження, кожен повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя - є пріоритетними в нинішніх умовах.

Більшість із нас завжди з любов’ю у своєму серці  та шаною згадує і пам’ятає померлих. Але сьогоднішня ситуація пов’язана з коронавірусом закликає всіх до змін у звичному житті. Померлі, які люблять нас та є нашими ангелами охоронцями по життю хочуть бачити своїх близьких та рідних здоровими і щасливими.

Щоб ми не ризикували життям своїм, своїх дітей, родичів, друзів та оточуючих рекомендую і закликаю вас відбути обряди не на кладовищах при скупченні людей, а вдома, переглядаючи фотоальбоми, гортаючи у пам’яті спогади, звертаючись у молитві до Господа за упокій рідних і близьких.

Нехтування безпекою можуть призвести до поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території нашого міста та принести людські жертви. 

На розгляд виконавчого комітету Яготинської міської ради найближчим часом буде винесено питання про заборону відвідування кладовищ на території міста та району, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час карантину. Заборона діятиме до скасування карантинних заходів чи їх пом’якшення. Дане рішення вже затверджене у Київській області відповідно до протоколу №12 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 19.04.2020 року і рекомендоване нам до виконання.

Шановні яготинці! Від кожного з нас буде залежати наше завтра! Сьогодні, як ніколи, ми несемо відповідальність не тільки за себе, а й за всіх тих, хто нас оточує! Бережіть себе і своїх близьких! Здоров’я кожному з нас!

 

З повагою

Яготинський міський голова                       Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора