Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі в місті Яготині

Дата: 24.04.2020 16:16
Кількість переглядів: 733

Фото без описуЗ метою вжиття необхідних додаткових заходів для забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання  поширенню на території міста захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, виконавчим комітетом Яготинської міської ради було прийнято рішення 24 квітня 2020 року № 66 "Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі в місті Яготині" пунктами якого передбачено:

1. Звернутися до керівництва Рай СТ щодо недопущення торгівлі на території ринку на вул. Поштова, 57 на період карантину.

2. Яготинському відділенню Переяслав-Хмельницького відділу національної поліції в Київській області рекомендувати посилити контроль за виконанням громадянами обмежувальних заходів та забезпечити громадський порядок на період карантину, особливу увагу звернувши на дотримання визначених вимог під час діяльності окремих суб’єктів господарювання, а саме: Яготинського відділення АТКБ «Приватбанк» Київського ГРУ, АТ «Ощадбанк», відділень поштового зв’язку Яготин Київської міської дирекції АТ «Укрпошта», ТОВ «АТБ-маркет», ринків на території міста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора