Щотижнева оперативна нарада

Дата: 27.04.2020 11:00
Кількість переглядів: 636

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 27 квітня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій були підведені підсумки минулого тижня та обговоренні плани на поточний.

В ході наради розглянули найважливіші питання життєдіяльності міста. Велику увагу було приділено торгівлі, що відбувається на території міста в період проведення карантину, а саме виявлено під час об’їзду відділом житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради масовий продаж розсади з багажників авто. Для відповідного реагування був викликаний наряд поліції. На території торгових рядів торгівля не проводиться, за винятком дозволеної продукції.

Крім того, заслухані звіти керівників комунальних підприємств за минулий тиждень і обговорено ряд поточних питань щодо їх діяльності.

Зокрема, керівник КП «Яготинський ЖЕК» О. Білаш доповів про те, що на прибудинкових територіях проводяться роботи по благоустрою та планові роботи по ремонту ліфтів у багатоповерхівках міста. Олександр Володимирович, наголосив про затримки по оплаті комунальних платежів. Додатково обговорено питання проведення ремонтних робіт будинку по вул. Садова, 14.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» Микола Дзюба доповів про те, що проведено ремонт водонапірної вежі у мікрорайоні ПТФ, замінено частину підвідної труби, яка подає воду від свердловини на аерацію. По очисних спорудах розпочали видалення осаду на першій секції блоку ємностей, але зіткнулись з рядом проблем, тож заплановано використати установку пульпових насосів для механізованого видалення осадів.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора