Пошук

Шановні яготинці від щирого серця вітаю вас зі святом Весни і Праці та Міжнародним днем солідарності трудящих!

Дата: 30.04.2020 17:14
Кількість переглядів: 529

Так історично склалось, що саме це свято має багатовікову історію та об’єднує трудівників всього світу у прагненні жити в розвиненій, демократичній, мирній країні.

Це свято Весни, Миру і Праці залишається для нас днем добра і справедливості, поваги до тих, хто робить матеріальні та духовні блага, хто знає ціну справжній праці і своєю щоденною працею створює завтрашній день.

1 травня однаково люблять усі покоління: для людей старшого віку Першотравень, як і раніше, символізує трудову доблесть, а для молоді — животворну силу природи, право на працю в рідному місті, державі та віру в світле майбутнє.

Для жителів Яготина цей день має особливе значення, адже працелюбність і повага до праці – головні риси нашого менталітету.

Час викликів вимагає згадати, що головною зброєю в боротьбі за справедливість та соціальні гарантії для громадян: студентів чи пенсіонерів, лікарів чи вчителів, інженерів чи представників інших професій, є солідарність.

Тільки об’єднавши свої зусилля, наш талановитий і працелюбний народ якнайшвидше досягне щасливого й заможного життя.

Нехай у кожного з нас завжди буде своя улюблена робота, задоволення від її результатів, шана від колег, а Першотравень залишиться символом взаємної підтримки, порозуміння, спільної боротьби за краще майбутнє.

Впевнена, що гідна праця на благо нашого міста, на добро України принесе кожному з нас і користь, і насолоду, і благополуччя!

Зичу в ці святкові дні миру, щастя, добробуту, заряду бадьорості, оптимізму, життєвих гараздів та весняного настрою.

Нехай усі починання завершуються вдало, а весна дарує під мирним небом радість, натхнення, віру, надію та любов!

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора