Щотижнева апаратна нарада

Дата: 04.05.2020 10:03
Кількість переглядів: 702

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби 4 травня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

В ході наради розглянули питання благоустрою міста. Під час об’їзду відділом житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради було виявлено масову торгівлю розсадою з багажників авто та відкриття деяких МАФів по місту. Для відповідного реагування були викликані наряди поліції.

Керівник КП Яготинської міської ради «Яготинський ЖЕК» О. Білаш проінформував про проведення дезінфікуючих робіт на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків у місті Яготині та про розробку кошторисної документації для проведення ремонтних робіт по вул. Садовій, 12.

«Працівники продовжують проводити роботи по заміні вуличних ліхтарів: вул. Незалежності замінено 44 ліхтарі, вул. Переяслівська – 28», – зауважив керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ»: замінено водоміри, за зверненнями громадян проведено роботи по ремонту водопровідних мереж, продовжуюся роботи по видаленню осаду із блоку ємкостей.

Працівники КП «Комунальник» проводять роботи по обкошуванню трави, вивозу сміття та із залученням техніки здійснюють санітарну обробку автомобільних доріг комунальної форми власності.

По завершенню апаратної наради міський голова надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради,  керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи та наголосила на заходах безпеки щодо запобігання поширення інфекції спричиненої COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора