Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 04.05.2020 18:00
Кількість переглядів: 1260

4 травня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

З метою вжиття необхідних додаткових заходів для забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території міста захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, членами виконавчого комітету було одноголосно прийнято рішення про заборону здійснення підприємницької діяльності суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності та підпорядкування, розташованих в адміністративних межах Яготинської міської ради та неухильно дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 (зі змінами). Також заборонити на період карантину сезонну торгівлю посадковим матеріалом на території м. Яготина на місцях, встановлених Порядком організації виїзної торгівлі, виставкової діяльності та проведення ярмарок у м. Яготині, затверджених рішенням Яготинської міської ради від 06.12.2018 № 1750-43-VII, а саме на: вул. Вокзальна (поблизу торгівельного майданчику для здійснення торгівлі продовольчими товарами), вул. Незалежності, 100-а (поблизу ТОВ «АТБ-Маркет»),  вул. Короленка (поблизу Яготинського ринку № 2 Київської регіональної спілки споживчої кооперації).

Крім того, вирішили оголосити проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду міста Яготин 19 червня 2020 року. 

Надалі затверджено проєктну документацію щодо присвоєння самостійної поштової адреси об’єкту нерухомого майна – частині житлового будинку, на праві власності.

Присутні заслухали інформацію головного лікаря Яготинського центру первинної медико-санітарної допомоги Івана Сахна щодо дотримання засобів особистої гігієни та заходів карантинних норм, у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На завершення, міський голова Наталія Дзюба проінформувала про послаблення карантинних заходів, відповідно до рішень на рівні уряду, з 12 травня 2020 року та звернулась до присутніх і жителів міста з проханням дочекатись наступного етапу для здоров'я кожного з нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора