Пошук

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ – ЗАПОВІДНИК «БИТВА ЗА КИЇВ У 1943 РОЦІ» ПРЕЗЕНТУЄ ФОТОПРОЄКТ «ЕКСПОНАТИ ПЕРЕМОГИ»

Дата: 06.05.2020 14:54
Кількість переглядів: 687

Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році» зберігає пам’ять про подвиг Героїв Другої світової війни. В умовах карантину музей продовжує роботу, адже карантин обмежує спілкування, але разом з тим відкриває нові можливості.

Саме тому, за сприяння управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації, напередодні 75 – ї  річниці  Дня перемоги та Дня примирення стартував фотопроєкт «ЕКСПОНАТИ ПЕРЕМОГИ», який допоможе користувачам мережі Інтернет побачити особисті речі героїв, речі побуту солдатів, зброю, газетні видання, які наближали час Перемоги і які дбайливо зберігають дирекція та працівники Національного  музею – заповідника «Битва за Київ у 1943 році».

Фотопроєкт «ЕКСПОНАТИ ПЕРЕМОГИ» передбачає публікацію в соціальній мережі Фейсбук та на офіційному сайті музею – фото та описів  унікальних музейних експонатів, фото та інформацію  про Героїв Другої світової війни.

Запрошуємо переглянути експонати фотопроєкту «ЕКСПОНАТИ ПЕРЕМОГИ» на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук «Національний музей – заповідник «Битва за Київ у 1943 році» та на офіційному сайті музею за посиланням:  http://battle-kyiv.org.ua/

За інформацією Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора