Дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу!

Дата: 08.05.2020 15:55
Кількість переглядів: 404

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги! 

У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацистськими загарбниками.

Навряд чи людська свідомість взагалі може збагнути, якою ціною було здобуто Перемогу і наскільки великими були жертви українського народу. Немеркнуча пам'ять у ці дні примусить нас згадати, що близько трьох мільйонів українців не повернулись з поля бою. П’ять з половиною мільйонів жителів України були вбиті на окупованій території. Дуже небагатьом із учасників, перед ким ми і до сьогодні залишаємося у великому боргу, вдалося дожити до 75-ої річниці Перемоги.

Ваш Подвиг – це наша гордість і наш біль, це сльози радості і суму за вашими полеглими товаришами - нашими дідами і прадідами, сум за опаленою лихоліттям вашою молодістю. Дозвольте запевнити вас – скільки б років не віддаляло нас від тих днів, ми будемо завжди вдячні вам за збереження життя людства. Пам'ять про ваші героїчні дії ніколи не згасне у серцях поколінь, бо ваша мужність не має терміну давності. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.

У День 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні згадаймо про тріумф переможців і про величезні втрати. Схилімо голови перед пам’яттю полеглих та щирим словом подякуймо живим ветеранам за їх подвиги заради мирного життя наступних поколінь.

Бажаю вам міцного здоров’я, довголіття, сімейного благополуччя, бадьорості та віри у світле майбутнє нашої Батьківщини, а головне - миру та злагоди!

Нехай пам'ять про тих хто подарував нам мир на цій землі, передається з покоління в покоління, тому що вона сплачена мільйонами життів, сльозами рідних і близьких. Спасибі полеглим і живим!

Зі святом Вас, із Днем Перемоги!

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора