Дорогі жінки, любі наші матері!

Дата: 10.05.2020 09:10
Кількість переглядів: 513

Фото без описуТрадиційно в кожну другу неділю квітучого травня українські родини вшановують День Матері в Україні. Це свято особливе, одне із самих зворушливих, адже кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами. 

Для українців мама – невичерпне джерело любові та мудрості, берегиня роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям.

Материнська любов надає сил і наснаги, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги навіть у найскрутніші часи. 

Саме вона своїм прикладом вчить ніжності, вірності, високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. У сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції. 

Від щирого серця прийміть вітання з нагоди цього святого дня, адже «мама» – це і Матір Божа і ненька Україна і наша з вами родюча Земля.

Бажаю вам довгих років життя, миру і добра, душевного спокою та благополуччя. Хай світлом і добром відгукнуться в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння і любов, а мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Ви – найбільший дар у нашому житті, тому з глибокою пошаною та щирою подякою бажаю миру і єдності вашим сім’ям.

Вітаю всіх матерів зі святом, нехай ваша безмежна любов лишається надійним оберегом!

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора