Щотижнева оперативна нарада

Дата: 12.05.2020 11:23
Кількість переглядів: 670

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 12 травня відбулася щотижнева апаратна нарада, в ході якої були заслухані звіти керівників комунальних підприємств за квітень місяць та розглянуті найважливіші питання життєдіяльності міста. 

Керівник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про проведення робіт у квітні місяці на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків у місті Яготині та зокрема зауважив, що підготували сім позовів до суду у зв’язку з заборгованістю за комунальні платежі громадянами.

Керівник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха повідомив, щодо проведених робіт по скошуванню порослі трави, вивозу сміття та благоустрою міста протягом місяця.

КП «Яготинське ВУ ВКГ» працює в штатному режимі.  З 01.04.2020 по 30.04.2020 підключено шість нових абонентів, замінено систему аерації на фільтри водонасосної станції та проведено роботи по ремонту водопровідних мереж.

«Наразі понизився рівень води у свердловинах, тож потрібно додавати труби та опускати нижче насоси», - зауважив начальник М. Дзюба.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю. Михайлов інформував про проведення контролю за дотриманням обмежувальних заходів на період карантину суб'єктами господарювання торгових закладів та з продажу сільськогосподарської продукції на території міста.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора