Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 14.05.2020 17:24
Кількість переглядів: 748

Фото без опису14 травня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

Зважаючи на послаблення карантинних заходів від 11 травня 2020 року в жителів міста виникла необхідність у збільшенні міських автобусних маршрутів перевезення пасажирів. Членами виконкому одноголосно було прийнято рішення на період карантину залучити додаткові одиниці техніки та організувати додатковий спеціальний рейс міського автобусного маршруту №3, який буде здійснювати перевезення пасажирів по території міста Яготина, за окремо визначеним маршрутом та графіком, виключно тих осіб, що працюють на підприємствах, установах та організаціях, які забезпечують життєдіяльність міста Яготина та мають відповідні спеціальні квитки, посвідчення особи та засоби індивідуального захисту.

Крім того, на підставі інформації, наданої комунальними підприємствами Яготинської міської ради, члени виконавчого комітету, затвердили плани заходів з підготовки робіт до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.

Була заслухана та взята до відому інформація про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І квартал 2020 року.

Традиційно під час засідання були прийняті рішення щодо підключення до міських водопровідних мереж Яготина будівель громадян, зміни поштових адрес, зняття з квартирного обліку та надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора