Щиро вітаю із Днем вишиванки – днем національної єдності і культурного відродження всього українського народу

Дата: 21.05.2020 09:38
Кількість переглядів: 634

Фото без описуДорогі яготинці, українці, друзі!

Вишиванка – це не просто красиво, це символ наших автентичних традицій та розмаїтої культури, зв’язок багатьох поколінь, який не переривається віками та будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиванка – це наша історія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу.

Українська вишиванка – це національна святиня, яка захищає від усього злого та є оберегом, несе в собі духовне багатство!

Більшість українців цього дня вдягають вишиванки, йдучи на роботу, навчання та просто на прогулянки, тим самим виражаючи свою національну позицію, культурну освіченість та духовну свідомість!

А ще така традиція є живим ланцюгом між поколіннями, джерелом невмирущості та самобутності збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом.

Кожен вишитий орнамент символізує добро та щасливе життя, розповідає про історію роду, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили та оберегів.

Бажаю всім нам пам’ятати та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Прийміть побажання міцного здоров’я та радості, натхнення вам та позитивних емоцій!

Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

З повагою

Яготинський міський голова                                 Н.М. Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора