Привітання з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2020 08:39
Кількість переглядів: 472

Фото без описуДорогі діти! Шановані батьки!

У перший день літа в Україні, як і в усьому світі, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це той щасливий відрізок в житті людини, коли відчуваєш у всьому свою захищеність, пора сподівань та здійснення мрій, а також, час становлення і формування особистості.

Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. 

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Це добре свято нагадує нам про ту серйозну відповідальність, яку несемо ми, дорослі, за підростаюче покоління. Наше завдання – зробити усе можливе, щоб юні громадяни нашого міста були здорові, щасливі, отримували якісні знання, мали умови для зайняття спортом, творчості, для духовного і морального розвитку. А головне – щоб у своєму житті вони завжди відчували нашу підтримку.

Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей – навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

Дорогі діти! А вам я бажаю світлого та доброго життєвого шляху, щоб над вашою головою було мирне небо, а материнська любов оберігала вас по життю, надійна і сильна батьківська рука завжди могла надати вам підтримку.

Зичу вам, дорогі діти, веселих і цікавих канікул, нових вражень, здорового відпочинку. Щастя вам, здоров'я і успіхів.

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора