Дорогі яготинці! Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди величного християнського свята – Дня Святої Трійці

Дата: 05.06.2020 17:23
Кількість переглядів: 1025

Фото без описуТрадиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелені свята. Адже разом із зеленню, якою прийнято прикрашати свої подвір’я та оселі, в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні.

Величне Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, надає нам сили жити, бути впевненими, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса. Це свято зближує людей, нагадуючи про необхідність милосердя та дає нам нагоду об’єднатися, згадати про вічні духовні цінності, подарувати тепло спілкування рідним та близьким.

Бажаю вам добра, благополуччя, сімейного затишку, душевного тепла та натхнення. Нехай це свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, несе щастя і впевненість у майбутньому, а Господь допомагає у здійсненні усіх світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та щастя на нашу землю і в кожну вашу оселю.

Божої ласки і гарних Зелених Свят у родинному колі із спокоєм в душі!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора