ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 09.06.2020 16:42
Кількість переглядів: 814

Фото без описуШановні співвласники будинку по вул. Каштанова Алея, 7, а саме власники квартир № 58, 61, 64, 67, 70.

06.06.2020 року на загальній трубі водопостачання, що проходить через кухонні кімнати ваших квартир сталася аварійна ситуація, у зв’язку із чим водопостачання по ньому було обмежено працівниками КП «Яготинська ЖЕК».

Ймовірне місце локального пошкодження знаходиться в межах кухонної «ніши» квартири №58, проте детально обстежити і провести будь-які відновлювальні роботи на цій ділянці не було можливо, оскільки власник квартири не забезпечила доступ працівникам підприємства до вказаної труби водопостачання.

09.06.2020 року на звернення працівників та начальника підприємства КП «Яготинська ЖЕК» з проханням надання доступу до мережі водопостачання з метою детального обстеження та проведення відновлювальних робіт, в межах квартири, власник квартири №58 відмовила в доступі до зазначених мереж, аргументувавши тим, що в її квартирі наявне водопостачання.

Нагадуємо що відповідно до п. 1 ст 26. Закону України №2189 «Про житлово-комунальні послуги» (який остаточно вступив в дію 01.06.2019 року):

«Споживач зобов’язаний забезпечити представникам виконавця комунальної послуги доступ до свого житла, іншого об’єкта нерухомого майна для: ліквідації та відвернення аварій, пов’язаних із наданням відповідної комунальної послуги, - цілодобово…»

У зв’язку із відмовою власника квартири № 58 у наданні доступу до проведення відновлювальних робіт на загальному водопроводі кв. № 58, 61, 64, 67, 70, згідно п.3 ст.26 Закону України №2189 «Про житлово-комунальні послуги», КП «Яготинська ЖЕК» обмежила надання послуги водопостачання на вказаній ділянці водопроводу:

«Відмова споживача надати доступ виконавцю комунальної послуги до належних споживачу приміщень у випадках, передбачених частиною першою цієї статті, є підставою для припинення надання споживачеві відповідної комунальної послуги. Після надання споживачем такого доступу надання послуги відновлюється»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора